PIONIRI Šimun Mališ i Jakov Vuković predvodili svoje momčadi do pobjede: No Limit TVIN preokretom došao do pobjede u Voćinu u 1. ŽNL

Proteklog vikenda na nogometnim terenima diljem Virovitičko-podravske županije aktivni su bili nogometaši u mlađim uzrasnim kategorijama.

PIONIRI U-9

“VIROVITICA-PITOMAČA”

Nogometaši Suhopolja bili su uvjerljivi na svom terenu protiv No Limit TVIN-a, a slavili su rezultatom 11:1. Šest zgoditaka za Suhopolje postigao je Šimun Mališ, dva Jakov Glad, a po jednog Saša Kecman Rađenović, Ozren Bosanac i Marko Baltić. Jedini strijelac za goste iz Virovitice bio je Jure Vukelić.

Uvjerljiva je bila i Virovitica na gostovanju u Pitomači, a “narančasto-crni” upisali su pobjedu od 10:0. Po tri gola postigli su Matej Taboršak i Teo Kokor, dva Gabriel Vrančić, a po jednog Leo Štefanec i Ivan Kanjka. 

Lukač 05 bio je uspješniji od Rezovca, a pobijedili su 4:0 s dva zgoditka Petra Ribića i Gabriela Medveda.

Parovi drugog kola: No Limit TVIN – Virovitica, Rezovac – Pitomača, Suhopolje – Lukač 05

“SLATINA-ORAHOVICA”

Slatina je bila uspješna u utakmici protiv čačinačke Mladosti te je došla do pobjede od 14:0. Jakov Vuković bio je strijelac šest pogodaka, po tri su postigli Leo Nikolić i Ivan Butka, a dva Emily Čipćija.

U drugom susretu ŠN Orahovica pobijedila je Dinamo iz Četekovca 4:0. Dva gola postigao je Jakov Muselinović, a po jednog Noa Prevolšek i Jan Erceg.

Preostala utakmica prvog kola između Mladosti 1930 i Crnca odigrat će se naknadno.

Parovi drugog kola: Crnac – ŠN Orahovica, Slatina – Dinamo Četekovac, Mladost 1930 Čađavica – Mladost Čačinci

PIONIRI U-11

“VIROVITICA-PITOMAČA”

Rezovac je u prvom kolu slavio protiv Lukača 05 s 9:0. Tri zgoditka na utakmici postigao je Marko Ladović, po dva Filip Smojver i Mihael Šegić, a po jednog Erik Blažević i Luka Bedi.

Pitomača je pak kao domaćin nadjačala ŠN Graničar Okrugljaču s 3:0. Dvostruki strijelac bio je Karlo Pejović, a jedan gol dodao je Luka Vedriš.

Utakmica između Virovitice i No Limit TVIN-a bit će odigrana naknadno.

Parovi drugog kola: Sveti Đurađ – No Limit TVIN, ŠN Graničar Okrugljača – Virovitica, Rezovac – Pitomača

“SLATINA-ORAHOVICA”

Voćin je do bodova došao protiv Slavonije iz Sladojevaca pobjedom 8:1. Pet zgoditaka postigao je Filip Vuković, a po jednog Roko Tašić, Kristijan Đokić i Tin Matić. Jedini zgoditak za Slavoniju postigao je Antonio Berkić.

U drugom susretu prvog kola, u dvoboju dvije Mladosti, slavila je ona iz Bakića kontra vršnjaka iz Čačinaca. Po jedan gol za domaćine u pobjedi 3:1 postigli su Matej Ciglar, Izak Filaković i Niko Kucljak, dok je strijelac za goste bio Franko Bušljeta. 

Parovi drugog kola: Voćin – Mladost Bakić, ŠN Orahovica – Slavonija Sladojevci

PIONIRI U-13

“VIROVITICA-PITOMAČA” 

Pitomača je na svom terenu povela u ogledu protiv ŠN Graničar Okrugljače golom Lucijana Balije u 10. minuti, no sva tri boda otišla su na stranu gostiju. Prvo je u 54. izjednačio Vedran Fučkar, da bi pobjedu osigurao Karlo Balogović u 65. minuti.

Utakmica između Bratstva iz Gornjeg Bazja i Rezovca završena je bez pogodaka, dok će Virovitica i No Limit TVIN svoju utakmicu prvog kola odigrati naknadno. 

Parovi drugog kola: ŠN Graničar Okrugljača – Virovitica, Rezovac – Pitomača, Gradina – Bratstvo Gornje Bazje

“SLATINA-ORAHOVICA”

Voćin je upisao najuvjerljiviju pobjedu, a slavio je protiv Mladosti iz Miljevaca s 12:0. Četiri zgoditka na utakmici postigao je Gabriel Ivić, po dva Gabrijel Tomić i Luka Dokić, a po jednog Adam Kecko, Marina Tunić, Luka Perić i Emanuel Perić.

Efikasna je bila i Mladost iz Bakića protiv Sloge iz Zdenaca, završilo je 8:0. Dva gola postigli su Deni Funko i Josip Jelenić, po jednog Matko Ciglar, David Berkec i Tin Gebaj, dok je preostali pogodak bio autogol Dorijana Hačića.

Munja iz Velikog Rastovca igrala je kod kuće protiv čačinačke Mladosti, a do sva tri boda došli su gosti pobjedom 5:1. Dva gola za Mladost postigao je Jurica Bejuk, po jednog Matej Karoli, Šime Lukić i Matias Kofijač, dok je jedini strijelac za Munju bio Borna Šteger.

Parovi drugog kola: Mladost Miljevci – Mladost Bakić, Mladost Čačinci – Voćin, ŠN Orahovica – Munja Veliki Rastovac

PIONIRI – 1. ŽNL

Najviše pogodaka postignuto je u Sladojevcima gdje su igrali domaća Slavonija i Podgorje. Jann Alfeldi i Noa Šokac bili su dvostruki strijelci za Slavoniju u pobjedi 5:2, po gol su dodali Ivan Ferenčak i Leo Gavrić, dok je dvostruki strijelac za Podgorje bio Martin Zver.

Na terenu Livadak u Voćinu gostovao je virovitički No Limit TVIN. Domaća momčad došla je do prednosti u 39. minuti golom Rafaela Palića, no u nastavku utakmice gosti postižu dva gola i dolaze do pobjede. Adrian Mikovčić prvo je izjednačio u 44. minuti, a potom i pogodio za pobjedu u 66. minuti utakmice.

Razloga za slavlje imala je i ŠN Orahovica protiv čačinačke Mladosti. Domaći nogometaši pobijedili su 2:0, a golove su postigli Fran Volenik i Tin Patkoš u drugom dijelu utakmice.

Posljednja utakmica prvog kola između ŠN Graničar Okrugljače i Bratstva iz Gornjeg Bazja bit će odigrana naknadno.

Parovi drugog kola: Bratstvo Gornje Bazje – Mladost Čačinci, Podgorje – ŠN Orahovica, No Limit TVIN – Slavonija Sladojevci, ŠN Graničar Okrugljača – Voćin

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content