U Slatini uspješno održan još jedan međunarodni hrvački turnir za mlađe uzraste: Natjecalo se preko 150 mladih hrvačica i hrvača

Hrvački klub Slatina jučer (subota) je u povodu obilježavanja Dana grada Slatine organizirao tradicionalni međunarodni turnir u hrvanju za mlađe uzraste.

Na turniru, koji je održan u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, sudjelovali su hrvački klubovi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarska s preko 150 mladih hrvačica i hrvača.

Na otvaranju turnira s nekoliko riječi prvo se obratio međunarodni hrvački sudac Zvonko Očić koji je ove godine sudio na Olimpijskim igrama u Parizu, inače Slatinčanin sa zagorskom ”putovnicom”, uputivši čestitke HK Slatina na još jednom vrlo dobro organiziranom turniru.

Brojne hrvače, njihove trenere i roditelje potom je pozdravio i sreću u natjecanju im poželio predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić. Turnir je službeno otvorio zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilije Nikolić.

U konkurenciji čak 22 kluba najbolji su bili predstavnici mađarskog kluba iz Sigetvara ”Del Zselić” (105.5 bodova). Drugo mjesto pripalo je domaćinima, članovima Hrvačkog kluba Slatina (78 bodova), a treće Sesvetskom Kraljevcu (58.5 bodova).

Rezultate slatinskih mladih hrvačica i hrvača donosimo čim nam ih organizator dostavi.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content