Škola nogometa u Podravskim Sesvetama prezentirala svoj rad: Odigrane dvije utakmice protiv vršnjaka Mladosti iz Kloštra Podravskog

U sklopu proslave Dana općine Podravske Sesvete, danas (subota) su na igralištu Nogometnog kluba Drava odigrane dvije prijateljske utakmice u kojima su polaznici Škole nogometa NK Drava odmjerili snage s vršnjacima Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Prema riječima voditelja domaće Škole nogometa Karla Đipala, najvažnije je bilo druženje, a rezultat je ovdje bio u drugom planu.

-U prvom susretu snage su odmjerili nogometaši do 9 godina starosti, a zatim su svoje vještine pokazali igrači do 11 i 13 godina starosti. Cilj je prije svega bio druženje i dobra zabava naših i nogometaša iz prijateljske Škole nogometa iz Kloštra Podravskog. Golova je bilo puno, kao i lijepih poteza, a rezultat je bio u drugom planu. Za djecu smo nakon susreta osigurali sokove i pizze što ih je posebno razveselilo – rekao je Đipalo naglasivši kako su tek od ove sezone oformili Školu nogometa te u natjecanje prijavili samo jedan uzrast, onaj do 9 godina starosti, dok je kroz godinu-dvije cilj privući još više djece i prijaviti barem još dva uzrasta.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content