1. ŽNL Munja gostuje u Josipovu: Sladojevačka Slavonija domaćin Borovi

Već od prvog ovosezonskog kola natjecanje u 1. županijskoj nogometnoj ligi je zanimljivo i neizvjesno, a svakog vikenda dogodi se poneko iznenađenje.

Četvrto kolu sutra u 17 sati otvaraju Orašac i Mladost iz Vukosavljevice. Gosti nisu na prošlosezonskoj razini, iako raspolažu s odličnim igrački kadrom te im je cilj pobjeda, što će pokušati ostvariti i domaća momčad.

Preostalih šest utakmica igra se u nedjelu u 17 sati.

Vodeća Borova gostuje kod Slavonije u Sladojevcima. Obje momčadi imaju svoje kvalitete te bi moglo biti neizvjesno do posljednjeg zvižduka.

Zanimljivo će biti u virovitičkom prigradskom naselju Podgorju gdje istoimeni domaćin ugošćuje odlični DOŠK iz Dolaca. Obje momčadi nastojat će doći do tri boda. U domaćem sastavu pravo nastupa nema Mihael Tambolaš.

Dogovorom klubova utakmica između Svetog Đurađa i Drave iz Terezinog Polja igra se u Svetom Đurađu. Gosti bi trebali biti favoriti, ali će se domaći boriti kako bi došli do pozitivnog rezultata.

U Dugom Selu Lukačkom Sloga dočekuje Standard iz Nove Šarovke. Obje momčadi ove sezone ušle su u ligu, s tim da su domaći nogometaši došli do jedne pobjede, a gosti nisu osvojili niti jedan bod. Sloga bi u ovom ogledu trebala biti bliža pobjedi.

Dinamo iz Josipova u tri kola nije također nije osvojio niti jedan bod, pa u utakmici s Munjom iz Velikog Rastovca na njegovoj Ciganki ima imperativ pobjede.

U sličnoj situaciji je Omladinac, koji u Koriji ugošćuje Croatiju iz Grabrovnice. Ovdje bi borba za pobjedu mogla trajati do samog kraja.

Na listi strijelaca i dalje je uvjerljiv Ivan Ibriks iz Borove s 11 zgoditaka. Na drugoj poziciji su Roberto Lukinić i Matej Nemet iz Orešca te Toni Sitar iz DOŠK-a koji su popet puta tresli suparničku mrežu. Treću poziciju drži napadač Drave Florijan Slipčević koji je postigao četiri pogotka.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content