Rukometni klub Slatina ove godine slavi 70 godina postojanja: Očekuje vas Memorijalni turnir “Tomislav Prebeg” i izložba “70 godina RK Slatina”

Rukometni klub Slatina ove godine slavi 70 godina postojanja, a povodom ove jubilarne obljetnice odlučili su se prisjetiti prošlosti, uživati u sadašnjosti i pripremiti se za budućnost kluba.

– Sadašnjost i budućnost ćete moći vidjeti na Memorijalnom turniru Tomislav Prebeg, a slavne povijesti rukometa u Slatini moći ćete se prisjetiti na izložbi postavljenoj u Zavičajnom muzeju Slatina, prigodnog naziva “70 godina RK Slatina”. Izložba donosi retrospektivu sedam desetljeća strasti, zajedništva i ljubavi mnogih Slatinčanki i Slatinčana prema najdražem klubu. Povodom otvaranja izložbe održat će se i prigodni program kojim ćemo i službeno proslaviti ovu važnu godišnjicu- poručili su iz kluba, a otvorenje izložbe je u 19 sati.

Na Memorijalnom turniru Tomislav Prebeg snage će odmjeriti četiri ekipe. Prvu utakmicu, u 16 sati, odigrat će domaćin Slatina i Orahovica, dok će od 17:10 sati Viro Virovitica igrati protiv NEXE-a. Utakmica za treće mjesto planirana je u 18:20 sati, a veliko finale u 19:30 sati.

– Pozivamo sve vas, navijače, prijatelje i ljubitelje rukometa i Rukometnog kluba Slatina da dođete i uživate u bogatoj povijesti slatinskog rukometa te da zajedničkim druženjem proslavimo 70. rođendan najdražeg nam kluba- poručili su iz RK Slatina.

(www.icv.hr, mra, RK Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content