1. LIGA NS SJEVER Dvije pobjede i remi Virovitičana: Juniori Pitomače došli do tri boda

Proteklog vikenda odigrana su druga kola u 1. ligama NS Sjever. Selekcije U-11, U-13 i U-15 NK Virovitice gostovale su kod Rudara u Murskom Središću.

Selekcije U-11 svoju utakmicu su igrale u Selnici, a Rudar je došao do pobjede 5:3. Gosti iz Virovitice poveli su zgoditkom Adama Spudića s bijele točke. Domaća momčad zgodicima Marka Leška i Karla Kralja vodi 2:1. Igrač Virovitice Jakov Benčina poravnao je na 2:2. Marko Leško s dva svoja pogotka dovodi Rudar u prednost 4:2. Ante Jozić smanjio je domaću prednost na 4:3, da bi Patrik Lajtman postavio konačnih 5:3.

Virovitička selekcija U-13 došla je do uvjerljive pobjede 4:0. Tri pogotka postigao je Ivano Jandrić, dok je jednom strijelac bio Filip Jozić.

Selekcija U-15 loše je ušla u utakmicu s Rudarom te su domaći nogometaši poveli 3:0 zgodicima Lovre Nedeljka, Lovre Vinka i Ivana Rihtareca. Gosti iz Virovitice uspjeli su samo ublažiti poraz na konačnih 3:2 s dva pogotka Andreja Grujića.

U idućem kolu nogometaši Virovitice ugostit će vršnjake Graničara iz Đurđevca.

Kadeti i juniori NK Virovitice gostovali su u Novom Marofu kod istoimenih momčadi. Kadeti Virovitice pobijedili su 6:1. Po dva zgoditka postigli su Luka Knežević i Gabrijel Iličić, dok su po jednom strijelci bili Patrik Dumić i Luka Vilk. Jedini domaći pogodak postigao je Nikola Korša.

Juniori Novog Marofa i Virovitice remizirali su rezultatom 1:1. Virovitičani su poveli pogotkom Davida Krasniqija u 86., dok je domaća momčad poravnala pogotkom Vite Vinceka iz kaznenog udarca u posljednjim trenucima utakmice.

Kadeti Pitomače poraženi su od Koprivnice na terenu u Starigradu 2:1. Koprivnici je povela pogotkom Jana Šijaka, izjednačio je Ivan Dudašek, dok je pobjednički pogodak za Koprivnicu postigao Roko Šarić četiri minute prije kraja iz kaznenog udarca.

Juniori Pitomače pobijedili su Podravinu iz Ludbrega na terenu u Starigradu 2:1. Pogotke za Pitomaču postigli su Karlo Filjak i Franco Šokec, dok je za Podravinu strijelac bio Ivan Parabić.

U idućem kolu Virovitičani će ugostiti Graničar iz Đurđevca, dok su ekipe Pitomače domaćini vršnjacima Bjelovara.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content