Veterani Papuka uvjerljivom pobjedom otvorili novu sezonu: U gradskom derbiju No Limit TVIN bolji od Virovitice

Proteklog vikenda započela je nova natjecateljska sezona u konkurenciji veterana.

Za sada su najveću pobjedu, budući da prvo kolo još nije kompletirano, ostvarili veterani Papuk Osječkog 1664 koji su na svom terenu slavili protiv Mikleuša s 5:0. Dvostruki strijelac bio je Dalibor Delić, dok su po pogodak upisali Josip Rogač, Mario Kovač i Darijo Krmpotić.

Siguran je na domaćem terenu bio i Standard koji je sezonu otvorio protiv miljevačke Mladosti. S dva gola Saše Klementa i pogotkom Samira Klementa Standard je poveo 3:0, smanjio je u nastavku Dario Pohiba, a konačnih 4:1 postavio je Ilija Ereš u 80. minuti.

Najzanimljivije je bilo u Lukaču gdje su se susreli Virovitica i No Limit TVIN. Poveli su gosti nakon pet minuta igre zgoditkom Ivana Marekovića, a do odlaska na odmor prednost je na 0:2 povećao Damir Filipović. Na samom otvaranju nastavka Luka Mlinarić smanjuje na 1:2, no nova dva gola prednosti na stranu No Limit TVIN-a vraća Ivan Čavar u 53. minuti. Domaćini su još jednom smanjili drugim golom Mlinarića, na 2:4 povisio je Tomislav Filipović, dok je konačan rezultat utakmice (3:4) postavio Ante Dražić u 75. minuti.

Danas se igra preostala utakmica prvog kola u kojoj će Slatina ugostiti Suhopolje. Utakmica je na rasporedu u 17:30 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: D. Krmpotić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content