U sklopu Dana općine Zdenci održan tradicionalni i jubilarni 20. Vatrogasni dječji višeboj: Sva djeca zaslužila zlatne medalje

U sklopu Dana općine, Dobrovoljno vatrogasno društvo Zdenci organiziralo je tradicionalni i jubilarni 20. Vatrogasni dječji višeboj.

Ispred vatrogasnog doma u igrama je sudjelovalo 40-ak djece iz domaćeg DVD-a te DVD-a Orahovica i to u pet zanimljivih igara: loptica i cijev, zabijanje čavla u panj, spajanje i raspajanje vatrogasne D cijevi te gađanje badminton lopticom i slalom s gumom.

Nakon veselog i zanimljivog druženja i nadmetanja organizator je svu djecu proglasio pobjednicima i svima uručio zlatne medalje.

– Već punih 20 godina održavamo ovo natjecanje što govori da dugi niz godina imamo pomladak i mladež u svom pogonu koji je uvijek vrlo aktivan. Imamo sjajnu suradnju s DVD-om Orahovica pa smo tako ove godine odlučili da samo naša dva društva budu dio ovog natjecanja u kojem smo ispremiješali djecu i sastavili zajedničkih pet ekipa. Sva djeca su bila odlična, svi su se maksimalno trudili i svi su bili najbolji pa su zato i svi dobili zlatne medalje. Hvala DVD-u Orahovica koji su došli s velikim brojem djece, hvala Općini na podršci i doista smo presretni zbog ove velike tradicije koju ćemo svakako i nastaviti– rekao je predsjednik DVD-a Zdenci Željko Vremić.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content