PREMIJER ŽNL Dinamo u devetoj minuti nadoknade došao do pobjede: Štefanec dvostruki strijelac

U trećem kolu Premijer županijske nogometne lige bilo je uzbudljivo na stadionu Kurija u Kapela Dvoru gdje je Dinamo ugostio Voćin. Prvi dio utakmice mreže su mirovale, a u 57. minuti Lovro Štefanec dovodi domaću momčad u prednost. Osam minuta kasnije, nakon brze kontre, poravnao je Brazilac Kaila Souza Santos. Nakon gužve u 58. minuti isključen je gostujući fizioterapeut Hrvoje Čović, a u trećoj minuti sudačke nadoknade “pocrvenio” je igrač Voćina Antonio Martić. Dinamo je došao do pobjede u devetoj minuti sudačke nadoknade, kada je Lovro Štefanec po drugi put svladao Davida Čovića za konačnih 2:1.

U susjedskom derbiju Mladost je u Čačincima tek u završnici dva puta svladala vratara Mikleuša Dragana Trupinu za 2:0. Strijelci su bili Marin Zuanović u 62. i Marin Vratković u 82. minuti.

Najkraće se igralo u Milanovcu, gdje je Zrinski iz Nove Bukovice poveo 2:0 zgodicima Petra Špoljarića u drugoj i Roberta Šomođija u sedmoj minuti. U idućoj minuti domaći Sokol ostao je sa samo šest igrača u terenu te je sudac Nikola Kristić poslao igrače u svlačionicu.

Nogometaši Crnca “protutnjali” su kroz Četekovac pobijedivši domaći Dinamo 6:0. Strijelci su bili Alen Keler, Joakim Tomić, Nikola Tomić, Ivan Vuković te dva domaća igrača Mikelo Ljekaj i Ivan Troha.

Lukač 05 poveo je u Zdencima u susretu sa Slogom zgoditkom Filipa Škare u 40. minuti, no u posljednjim trenucima prvog dijela igre poravnao je Dominik Bogati. U drugom dijelu domaća momčad došla je do uvjerljive pobjede 5:1. Dvostruki strijelac bio je dojučerašnji igrač Lukača 05 Antonio Babec, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Antun Dunković i Matija Bubaš. U 74. minuti isključen je gostujući predstavnik Zvonimir Novosel.

tablica 2

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content