Nogomet se vraća u Špišić Bukovicu: Od 6. rujna s radom započinje Škola nogometa

Nogomet u Špišić Bukovici ima dugu tradiciju koju vrijedi nastaviti i prenijeti na nove generacije. Zbog toga su u ovu priču ušli novi ljudi s novom vizijom i misijom koja kao glavni cilj ima uključiti djecu u ovaj predivan sport te im tako pružiti mogućnost da treniraju u pozitivnom okruženju i sudjeluju na natjecanjima kao predstavnici svoje općine.

– Čast nam je i zadovoljstvo što možemo objaviti da Škola nogometa NK Bilogora 1947 počinje sa svojim radom od 6. rujna na nogometnom igralištu našeg kluba. Već mjesecima gledamo kako se na nogometnom igralištu u Špišić Bukovici ne događa baš ništa. Pravo je vrijeme za temeljite promjene i neke nove klince. Naš program rada bit će nešto drugačiji od svih ostalih do sada, naš prioritet i fokus biti će usmjeren isključivo na školu nogometa i rad s najmlađim dobnim strukturama- istaknuo je predsjednik Škole nogometa NK Bilogora 1947 Ivan Hajmaši i dodao:

– Svima je već dobro poznato da sam osnivač i voditelj Rukometne akademije u Špišić Bukovici koja, mogu ponosno reći, djeluje već godinu dana gotovo savršeno. Prilikom same realizacije tog projekta nismo ni sanjali da će odaziv djece biti ovako dobar. Kroz akademiju je do sad prošlo preko 80 polaznika, a s novim upisima i novom sezonom, očekujemo još veći interes. Tamo treniramo, veselimo se, upoznajemo neke nove prijatelje, putujemo,… i to je upravo ono što želimo priuštiti našim polaznicima. Djetinjstvo puno lijepih uspomena i neke zdrave temelje za budući život. S djecom rade stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, a s tim se malo novonastalih klubova može pohvaliti. Baš zbog velikog broja djece zainteresiranih za sport moja odluka da preuzmem klub, koji je nažalost mjesecima propadao i bio pred rubom zatvaranja, nije bila teška. Svoje ideje i planove prezentirao sam načelniku općine Špišić Bukovica Hrvoju Mileru koji je s oduševljenjem prihvatio sve moje prijedloge i ideje te sa svim svojim bliskim suradnicima dao potpunu podršku. Okupio sam oko sebe entuzijaste za sport i krećemo u još jednu lijepu priču u općini, a iskreno se nadam da će ovo biti primjer i ostalima u županiji – može se!- dodao je Hajmaši.

NOGOMETNA upisi

(www.icv.hr, ih)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content