2. ŽNL ISTOK Mladost 1930 ispratila Meljane s 15 zgoditaka u mreži: Tomislav i Matej Kovač zajedno postigli deset pogodaka

Kompletirano je prvo kolo 2. ŽNL Istok.

Jučer je najuvjerljiviju pobjedu upisala momčad čađavačke Mladosti 1930 koja je s 15:0 slavila protiv Meljana. Svoju su momčad do visoke pobjede predvodili Tomislav i Matej Kovač koji su kombinirano zabili deset zgoditaka, svaki po pet. U listu strijelaca upisali su se još Marko Mudri, Boris Sajda, Angelo Oškroban, Luka Šokac i Ivan Sraka. Dodajmo i kako su gosti utakmicu odigrali s devet igrača.

Domaću pobjedu upisala je i Vaška kontra Grabića. S dva gola Tonija Brezovića i pogotkom Nenada Matišića Vaška je imala 3:0 na poluvremenu. Marko Marković i Mario Colarić, u 54., odnosno 71. minuti smanjili su na 3:2, a pobjedu Vaške potvrdio je Matej Golubić u posljednjoj minuti utakmice.

Mladost iz Bakića također je došla do tri boda na svom terenu. Luka Puškarić doveo je svoju momčad u prednost u 4. minuti, a konačnih 2:0 u utakmici protiv Papuka postavio je Ivan Santi u 67. minuti.

Miholjac je slavio na gostovanju u Miljevcima. Gosti su došli do pobjede od 3:0, a golove su postizali Mateo Rončević u 23., Mislav Juršik u 49. i  Ivan Mlinarić u 89. minuti. Dodajmo i kako Miholjac u 17. minuti nije iskoristio kazneni udarac, a u 70. je uslijedio dvadesetominutni prekid zbog teške ozljede Deana Kožarić.

Danas je odigrana posljednja utakmica kola, a u Novakima su igrali Slavonac i Krčevina. Utakmicu je odlučio jedan zgoditak, a njega je postigao Hrvoje Zubčić tri minute prije kraja.

tablica 1

(www.icv.hr, mra, foto: NK Mladost 1930 Čađavica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content