ŽNL No Limit TVIN zaustavio Suhopolje: Orešac uvjerljiv u Novoj Šarovki

Prva utakmica trećeg kola Premijer županijske nogometne lige odigrana je na terenu Sportskog centra TVIN između No Limit TVIN-a i Suhopolja. U gostujućim redovima, nakon pobjede nad Mladosti iz Čačinaca, očekivali su novi uspjeh. Mlada domaća momčad povela je 2:0 zgodicima Thea Filipovića i Davida Pratljačića, a na početku drugog dijela utakmice “pocrvenio” je vratar Suhopolja Mario Marošević. Trener Zvonko Menegati umjesto Luke Fučkara na vratara je uveo Lea Kirina. S igračem više na terenu No Limit TVIN postiže i treći zgoditak. Strijelac je bio iskusni Hrvoje Filipović. Konačnih 3:1 postavio je Rafael Deskar dvije minute prije kraja utakmice.

Danas se u 17 sati igra pet utakmica. Na Jelsinu se sastaju Sloga i Lukač 05, a na stadionu Kurija u Kapela Dvoru Dinamo je domaćin Voćinu. U Čačincima se igra susjedski derbi između prvaka Mladosti i Mikleuša. U Četekovcu Dinamo je domaćin Crncu, a u Milanovcu igraju Sokol i Zrinski iz Nove Bukovice.

Treće kolo 1. županijske nogometne lige započelo je utakmicom u Novoj Šarovki između domaćeg Standarda i Orešca. Gosti su poveli zgoditkom Roberta Lukinića, ali je odmah poravnao Kristian Kokorić. U nastavku igre dominirala je momčad Orešac i došla do uvjerljive pobjede 7:1. Još dva pogotka postigao je Roberto Lukinić, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Luka Viza, Matej Nemet i Ivan Jugović.

Ostalih šest utakmica igraju se danas u 17 sati .

Vodeća Borova domaćin je Dinamu iz Josipova. Nakon dva uzastopna gostovanja, Croatia na svom terenu ugošćuje odlični DOŠK iz Dolaca. U Vukosavljevici igraju domaća Mladost i Drava iz Terezinog Polja. Munja u Velikom Rastovcu ugošćuje Slogu iz Dugog Sela Lukačkog. Virovitički gradski derbi igra se u Svetom Đurđu između istoimene domaće momčadi i Omladinca iz Korije. Slavonija je u Sladojevcima domaćin nogometašima Podgorja.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content