3. NL SJEVER Pobjeda Pitomače, porazi Virovitice i Slatine

U trećem kolu 3. Nogometne lige Sjever Virovitica je pred svojim navijačima poražena od Graničara iz Kotoribe 3:0. Gosti su poveli odličnim zgoditkom Vinka Horvatića u 42. Minuti. U 63.minuti zbog drugog žutog kartona teren je morao napustiti gostujući igrač Dominik Arambašić. Sedam minuta kasnije drugi žuti karton zaradio je Samuel Spudić te su obje momčadi ostale s po deset igrača.

Sudac Patrik Urban u 76. Minuti, nakon gužve u domaćem kaznenom prostoru i pokazao je na bijelu točku s koje je precizan bio Filip Štritar. Konačnih 3:0 postavio je internacionalac u gostujućim redovima Kiyotaka Hosono.

Pitomača je dugo lomila otpor nogometaša Koprivnice. Igrač odluke bio je Ivan Begović, koji je u igru ušao s klupe i postigao pogotke u 66. I 82. Minuti. Konačnih 3:0 postavio je Marlon u drugoj minuti sudačke nadoknade. Pitomača je posljednjih dvadesetak minuta imala igrača više, jer je teren, zbog drugog žutog kartona morao napustiti igrač Koprivnice David Šumak.

Slatina je s 3:0 poražena na gostovanju kod Podravine u Ludbregu. Slatinčani su „pali“ u posljednjih dvadesetak minuta. Strijelci za domaću momčad bili su Sven Golub u 72. I 84. Minuti te Josip Vrbat u 79. Minuti.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content