NK Slatina pojačala svoje redove: Za slatinskog trećeligaša potpisali Ivan Mužar i Dominik Kapetanović

Nogometni klub Slatina, član 3. NL Sjever, nastavlja s popunom i pojačavanjem svog igračkog kadra. Ovih dana, za neke neočekivano, na ugovor je svoj potpis stavio donedavni trener čačinačke Mladosti Ivan Mužar, a iz novobukovačkog Zrinskog u redove Slatinčana pristigao je Dominik Kapetanović.

Ivan Mužar je kao trener osvojio prvo mjesto Premijer županijske nogometne lige s Mladosti iz Čačinaca u prošloj sezoni, te će, osim kao igrač, zasigurno biti velika pomoć i treneru Nikici Hatu.

Što se tiče Dominika Kapetanovića, on dolazi iz Zrinskog Nova Bukovica i po vokaciji je napadač, mlad je igrač te će kao takav biti od velike koristi ekipi koja se još uvijek slaže.

– Kako smo naglasili na početku priprema, slagat ćemo našu momčad skroz dok to budemo mogli. Na našu veliku radost ovih dana su nam pristigla dva ”domaća” igrača, jedan vrlo iskusan i drugi vrlo mlad. Mi u Upravi NK Slatine nastavljamo s popunom igračkog kadra te smo otvoreni za razgovore sa svim igračima koji planiraju promijeniti svoju dosadašnju sredinu. Igranje u trećoj ligi zahtjevno je i moramo imati široku klupu, jer, kako nam se dogodilo već u prvom kolu, ostali smo bez dva bitna igrača zbog crvenih kartona, pa je i to jedan od razloga zašto i nadalje, dok to pravila Saveza dozvoljavaju, dovodimo pojačanja – rekao je predsjednik Uprave NK Slatine Miran Janečić.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content