3. NL SJEVER Pitomača u odličnoj atmosferi dočekuje meč s Koprivnicom

Nogometaši Pitomače odlično su ušli u novu sezonu. U prvenstvu su upisali visoku domaću 5:0 pobjedu protiv Graničara iz Kotoribe i remizirali 2:2 kod aktualnog prvaka Poleta u Svetom Martinu na Muri, dok su ove srijede u susretu pretkola SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa nadjačali trećeligašku momčad Save u Strmcu sa 7:0.

Ove subote, 31. kolovoza u 17 sati Pitomačani će na svom travnjaku ugostiti Koprivnicu koja se s jednim osvojenim bodom nalazi na pretposljednjem mjestu ligaške ljestvice.

-U subotu želimo nastaviti niz uspjeha u domaćoj utakmici s ekipom Koprivnice, kako bi ostali u samom vrhu tablice. Ne smije biti euforije. Dovoljno se prisjetiti prošle jeseni, kada su Koprivničanci iskoristili naše propuste i došli do pobjede na našem travnjaku – u najavi susreta dozu opreza unosi trener Pitomače Ivan Presečan, koji je ipak svjestan da njegova momčad posjeduje kvalitetu s kojom bi trebala doći do nova tri boda.

Brojni gledatelji će sigurno doći pozdraviti igrače koji su ponovno izborili plasman među 32 najbolje momčadi u SuperSport Hrvatskom nogometom kupu, a ujedno očekuju kvalitetnu nogometu predstavu.

Roberto Dežđek iz Kotoribe glavni je sudac ovog susreta, pomoćnici su Lana Tekić (Ladanje Donje) i Robert Kolarić (Čakovec), dok će ulogu delegata obnašati Nikola Petek.

Treće kolo, subota, 31. kolovoza u 17:00 sati:

Pitomača – Koprivnica
Međimurje Čakovec – Polet (SMnM)
Virovitica – Graničar Kotoriba
Rudar (MS) – Dinamo Domašinec
Podravina Ludbreg – Slatina
Graničar (Đ) – Dinamo (P)
Varteks Varaždin – Nedelišće
Garić Garešnica – Bilogora ’91 (GP)

(www.icv.hr, mš)

3. NL Sjever 3. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content