OPĆINA ZDENCI U kontejnerima na gradskom groblju mještani ostavljaju kućni i ostali otpad: Postavljene su kamere

Ljudska nekultura i bezobrazluk doista nema granica. Osjetila je to i Općina Zdenci već nekoliko puta na mjesnom groblju.

Naime, kod kontejnera koji su na groblju namijenjeni isključivo otpadu s groblja, redovno mještani ostavljaju i kućni te ostali otpad.

– Sve smo to fotografirali i prikazali na našim web stranicama i društvenim mrežama. Želimo pokazati kako se ljudi ponašaju. Kontejneri na grobljima ne služe samo za otpad sa grobova nego očito služe i za otpad iz domaćinstva. Ovakvo ponašanje je nedopustivo i stoga smo prisiljeni poduzeti krajnje mjere. U cilju sprečavanja ovakvih i sličnih situacija, prisiljeni smo postaviti kamere na svu općinsku imovinu, a počinitelje najstrože kazniti. O ovome činu obavještena je policija te pravne službe zadužene za isto. Nije prvi put da radnici Općine Zdenci nalaze ovakvo stanje. Koliko god pokušali sanirati i riješiti to smeće, ono se iz dana u dan ponovo pojavljuje. Prikaz ovog stanja je prikaz kulture našeg čovjeka, a ovakvo ponašanje uistinu nije potrebno– poručuju iz Općine Zdenci.

(www.icv.hr, Općina Zdenci, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content