Na Veleučilištu u Virovitici u tijeku su upisi na prvu godinu stručnih prijediplomskih studija i stručnog diplomskog studija Menadžmenta

Na Veleučilištu u Virovitici u tijeku su upisi na prvu godinu stručnih prijediplomskih studija Menadžmenta, moduli Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma; Poduzetništva, modul Poduzetništvo; Računarstva, modul Programsko inženjerstvo; te Elektrotehnike, modul Telekomunikacije i informatika, odnosno prvu godinu stručnog diplomskog studija Menadžmenta, moduli Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća za redovne i izvanredne student.

Za upis na stručne prijediplomske studije mogu konkurirati pristupnici koji su završili četverogodišnju srednju školu u RH, odnosno odgovarajuću srednju školu u inozemstvu, te su položili državnu maturu. Obveza polaganja ispita državne mature ne odnosi se na kandidate koji su završili najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje u RH prije 2010. godine, te na kandidate koji su srednjoškolsko obrazovanje završili izvan RH.

Počevši od ove akademske godine, upis na stručni diplomski studij Menadžmenta, moduli Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća, provodi se putem Nacionalnog informacijskog sustava prijave na diplomske studijske programe (NISpDS) kojem se pristupa putem mrežne stranice.

Prijave se obavljaju putem servisa e-Građani što znači da je za pristup potrebna odgovarajuća vjerodajnica (korisnički podaci) za pristup Nacionalnom identifikacijskom i autentifikacijskom sustavu (NIAS). Kandidati koji posjeduju važeće korisničke podatke iz sustava AAI@EduHr, prijavljuju se s tim podacima jer se ti podaci nalaze na popisu odgovarajućih vjerodajnica.

Više detalja vezanih za upise možete potražiti OVDJE

(www.icv.hr, Veleučilište u Virovitici)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content