IIC Intelligent Industrial Concepts iz Slatine ostvario je iznimne rezultate u gospodarstvu: Posluju s najjačim partnerima u svjetskoj automobilskoj industriji

Iako postoji tek sedam godina, tvrtka IIC INTELLIGENT INDUSTRIAL CONCEPTS iz Slatine, orijentirana prema metalnoj industriji, pronalazi tehnološka rješenja za automatizaciju te proizvodnju transportnih sustava i logističke opreme koja se koristi u mnogim industrijama, posebice u svjetskoj automobilskoj industriji. Njihovi vjerni partneri s kojima surađuju su: Mercedes Benz, VW, Tesla, Jaguar, Ford i Audi.

Njihova uloga je proizvodnja i montaža transportne opreme i ostalih elemenata za proizvodne pogodne prema zahtjevima naručitelja iz autoindustrije. Orijentirani su na inozemno tržište.

Na području Virovitičko-podravske županije su među najuspješnijim gospodarstvenicima u kategoriji malih trgovačkih društava. Dobitnici su Zlatne kune Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica za 2023. godinu, a ove godine Virovitičko-podravska županija dodijelila im je javno priznanje za iznimne rezultate ostvarene u gospodarstvu.

– Vrlo smo iznenađeni i zahvalni na nagradi, na ovom priznanju Virovitičko-podravske županije. Puno nam to znači. Javno priznanje je samo poticaj za još bolji napredak i postizanje još boljih rezultata u daljnjem poslovanju – rekla je direktorica Božica Klement.

(www.icv.hr, foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content