Ksenija Vujanović-Juras dala je značajan doprinos modernizaciji škole: Stubokom je promijenila sliku ove ustanove, danas imaju državnog prvaka i primjer su drugima

Gotovo 15 godina Ksenija Vujanović-Juras bila je ravnateljica Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina. Uvijek vedra i nasmijana Ksenija je bila ravnateljica čija je škola dala državnog prvaka, koja je stubokom promijenila sliku ove ustanove, a koja je na ponos Virovitičko-podravskoj županiji. Kao zahvalu Virovitičko-podravska županija dodijelit će joj Povelju zahvalnosti za sav trud i rad te značajan doprinos modernizaciji škole.

– Kada čovjek dobije priznanje od najviše institucije, Županije, sve brige da njegov rad nije prepoznat nestaju, a to je i izuzetna motivacija za nastavak rada. Zahvaljujem VPŽ i svim drugim institucijama koje su prepoznale moj trud. Također, zahvaljujem djeci i njihovim roditeljima, djelatnicima škole te svim divnim suradnicima u školstvu i udrugama s kojima sam radila i s kojima ću nastaviti surađivati, sve dok mi zdravlje i okolnosti to budu dopuštale – rekla je s dubokom zahvalnošću i odlučnošću da nastavi svoj rad s istim entuzijazmom i predanošću.

Ova škola je jedna od najuspješnijih škola na ovom području po povlačenju europskih sredstava. Ona je i osoba koja voli putovati, ali i koja o tenisu zna skoro kao proslavljeni hrvatski novinar Neven Bertičević. Upravo zbog te ljubavi prema tenisu svjedočila je najvećim uspjesima hrvatskog tenisa u Davis cupu. Oni koji je poznaju kazat će kako je i danas ostala uvijek „svoja“, a opet „naša Ksenija“.

(www.icv.hr, I. B., Ž. Đ. L., foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content