Ivano Bocor je dvostruki prvak Hrvatske iz povijesti i dvostruki dobitnik Oskara znanja: Povelja će mu biti dodatan poticaj za nove uspjehe

On je dvostruki prvak Hrvatske iz povijesti i dvostruki dobitnik Oskara znanja. Neponovljivi Ivano Bocor, koji naglašava kako je “samopouzdanje ključ uspjeha”, na prvenstvima iz povijesti slavio je kao učenik sedmog i osmog razreda Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina, a mentorica mu je bila Martina Grundler Hrala. Osim što je postao prvak Hrvatske iz povijesti, nastupao je još i na natjecanjima iz fizike, biologije, engleskog, njemačkog, povijesti i geografije.

Zahvaljujući svojem uspjehu Ivano Bocor, osim što je najbolji učenik osnovnih škola s područja Virovitičko-podravske županije, jedan je od dobitnika Povelje zahvalnosti Virovitičko-podravske županije.

– Jako mi je drago što ću primiti ovu nagradu. Nisam očekivao ovo i nisam mislio da je moj uspjeh zapravo toliko velik. Zahvalio bih Županiji što je to prepoznala i odlučila me nagraditi. Također, ovo će mi biti dodatan poticaj da nastavim postizati ovakve rezultate – rekao je Ivano.

Zanimljivost vezana uz Ivana; prije nastupa na završnoj državnoj smotri, prije ispita pojeo bi čokoladu u kojoj je moralo biti najmanje 70 posto kakaa.

(www.icv.hr, ib, žđl, foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content