U subotu, 31. kolovoza, u Orahovici će se odigrati memorijalni turnir u odbojci na pijesku ”Krunoslav Bošnjak”

Punih deset godina, u sklopu velikog ljetnog festivala Ferragosto Jam, na orahovačkom jezeru održava se memorijalni turnir u odbojci na pijesku ”Krunoslav Bošnjak” u čast jednom od pokretača ovog festivala i osnivača udruge Klub dostava zvuka koja je idejni začetnik Ferragosta.

Iako ove godine ovog mega festivala više nema, grupa mladih iz Orahovice, Kruninih prijatelja, nije željela zaustaviti ovo natjecanje koje je nadaleko i naširoko postalo poznato pa su tako za ovu godinu pripremili poseban memorijalni meč između selekcije ekipe Organizatori i ekipe koja je uz navedenu, jedina svih 10 godina bila dio turnira, Mirko i cvijeće Slatina.

Tako će se memorijalni turnir održati u subotu, 31. kolovoza, na novom odbojkaškom igralištu u Jezerskoj rupi u 18 sati.

-Odlučili smo se ove godine odigrati ovaj meč kako ne bi zaustavili tradiciju odbojke na pijesku za našeg Krunu. Kako nema Ferragosto jama, a svi smo nekako u nizu obveza, a ove godine smo odlučili sastaviti dvije ekipe. Naši veliki prijatelji Mirko i cvijeće iz Slatine predvođeni Matijom Prugovečkim te mi kao ekipa Organizatori koju će činiti igrači koji su svake godine bili na turniru, a bili dio raznih ekipa poput Siniše Kalema, Marija Kruljca, Marija Gajskog, Marija Slivca i Antonija Vratkovića. Prije meča odat ćemo počast Kruni na njegovom grobnom mjestu na gradskom groblju u Orahovici u 17 sati – rekao je idejni začetnik turnira za Krunoslava Bošnjaka, Vladimir Kribl.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content