Bogat program povodom proslave Dana općine Podravska Moslavina: Evo što vas sve očekuje

Općina Podravska Moslavina od 6. do 8. rujna  pripremila je bogat program u povodu proslave Dana općine i blagdana Blažene Djevice Marije.

Obilježavanje započinje u petak, 6. rujna, svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Društvenom domu Podravska Moslavina s početkom u 13 sati, a pola sata ranije bit će odana počast poginulim hrvatskim braniteljima kod njihovog spomen obilježja u središtu mjesta. Istoga dana u 16 sati kreće tradicionalna manifestacija Grahijada, a u 20:30 slijedi veliki koncert popularne Cecilije.

Program obilježavanja nastavlja se u petak, 7. rujna, tradicionalnom 12. Smotrom folklora ”Kolo na Gruntišću” koja počinje u 17.30 sati povorkom svih KUD-ova, smotra je u 18 sati. A nakon smotre u 20 sati slijedi koncert legendarnog Šime Jovanovca i Tamburaškog sastava Ravnica.

Posljednji dan manifestacije u nedjelju, 8. rujna, počinje u 10 sati  pojedinačnim prvenstvom Krčenika u boćanju na igralištu BK Hajduk u Krčeniku, u 11 sati na rasporedu je sveta misa u crkvi Blažene Djevice Marije u Podravskoj Moslavini, a u 14 sati će ispred društvenog doma početi Igre za djecu. 

U 16 sati u Caffe baru Kaktus pripremljena je živa glazba uz Robija, a u 16.30 na programu su dvije nogometne utakmice gdje će se u Podravskoj Moslavini sučelit će se NK Podravac-NK Lacići, a u Krčeniku NK Hajduk-NK Kućanci. U 17 sati Streličarska udruga Donji Miholjac ispred društvenog doma u Podravskoj Moslavini organizira streličarsku radionicu i streličarsku bajku i za djecu, a sve završava u 20 sati kirvajskom zabavom i koncertom grupe Zlatne strune.

-Program obilježavanje Dana naše općine pun je sadržaja za sve uzraste, doista ima za svakoga po nešto i zato pozivam sve da nam se pridruže. Bit će zabavno i veselo, a sve u cilju da dostojno proslavimo svoj dana i crkveni god Blažene Djevice Marije, naše zaštitnice. Hvala svim sponzorima i donatorima koji nam pomažu u organizaciji. Vidimo se u Podravskoj Moslavini i drugim našim mjestima na svim sadržajima – rekao je načelnik Dominik Cerić.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content