Još jedna tragedija na Dravi: Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno kod Novog Gradca

Nedavne tragedije na rijeci Dravi ponovno su privukle pozornost javnosti na opasnosti koje ova rijeka krije, čak i za iskusne plivače. Nažalost, još jedan tragični slučaj zabilježen je jučer, 27. kolovoza, kada je oko 13:10 sati kod mjesta Novi Gradac u predjelu zvanom Pješčani Zatonj pronađeno tijelo nepoznate muške osobe u rijeci Dravi, izvijestili su iz PU virovitičko-podravske.

Policija je potvrdila da na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, što ukazuje da smrt nije posljedica kaznenog djela. Prema nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, tijelo je prevezeno u Opću bolnicu u Bjelovaru, gdje će se provesti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti te identitet preminule osobe.

Ovaj slučaj dolazi samo mjesec dana nakon slične tragedije kada se 19-godišnji mladić utopio u Dravi kod Križničkog mosta. Također, još jedan tragičan slučaj dogodio se prošle subote kada se muškarac utopio u Dravi kod Okrugljače

Serija ovih događaja alarmirala je lokalne vlasti i mještane koji apeliraju na oprez prilikom kupanja u Dravi, osobito zbog jakih struja i nepredvidivih dijelova rijeke. Premda je Drava mnogima omiljeno mjesto za osvježenje tijekom ljetnih mjeseci, ne treba zaboraviti da priroda može biti opasna i nepredvidiva.

(icv.hr, Foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content