‘Život na vagi’: Igor iz Virovitice otkrio da se najviše boji ostati nepokretan

Kći je napravila najveći korak, a tata Igor prihvatio izazov: ‘Bojim se da ću ostati nepokretan’

Najstariji kandidat osme sezone ‘Života na vagi’ dolazi iz Virovitice, ima 49 godina i zove se Igor Prpić. Radi u Hrvatskim željeznicama kao prometnik vlakova, ponosan je otac dvoje djece, a u show se prijavio kako bi skinuo kilograme i, kako kaže, normalno funkcionirao u životu.

Blizu pedesete Igor je shvatio kako mu je sve teže obavljati poslove i na poslu i kod kuće, da se previše umara i da je počeo imati zdravstvene probleme, a s obzirom na to da držanje dijeta nije bilo uspješno za njega, odlučio je prihvatiti kćerin prijedlog da se prijavi u ‘Život na vagi’. „Jako sam povezan sa svojom obitelji. Većinom svugdje idemo zajedno i velika smo si podrška“, kaže Igor kojem su oni velika motivacija da uspije u svom naumu, baš kao kolege i prijatelji.

Igor 2
Foto: RTL

„Bojim se da ću ostati nepokretan, a i zbog viška kilograma ne mogu se baviti sportom. Prije nekoliko godina kupio sam sportski bicikl i ne mogu ga voziti jer su popucale žbice od moje debljine“, kaže Virovitičanin koji bi za pet godina volio da više nema veliki trbuh i jedva čeka da ga se riješi. „Kad se pogledam u ogledalo, vidim samo taj trbuh, i to ne volim“, priznaje Igor koji se neizmjerno veseli što će naučiti kako se uspješno riješiti suvišnih kilograma.

S kakvim će se izazovima Igor susresti i koliko ima kilograma – ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone 2. rujna u 21.15 na RTL-u!

(RTL HR)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content