ŽUPANIJSKI KUP Ove srijede igraju se utakmice drugog kola: Gradski derbi u Svetom Đurađu, vukosavljevačka Mladost u Kladarama, Borova u Gradini

Proteklog vikenda odigrane su utakmice prvog kola Kupa o kojima smo već pisali, a natjecanje se nastavlja u srijedu. 

Gradski derbi igrat će se u Svetom Đurađu gdje će istoimeni domaćin ugostiti susjednog ligaškog konkurenta- Podgorje. S obzirom na rezultate ostvarene u uvodna dva ligaška kola gosti su papirnati favoriti, no utakmice između ova dva kluba uvijek su bile neizvjesne uz odličan nogomet. 

Borova, vodeća momčad 1. ŽNL, favorit je na gostovanju u Gradini. Domaća momčad izbacila je u prošlom kolu Turnašicu, a ostaje za vidjeti mogu li iznenaditi favorizirane goste. 

Stara Brezovica na svom će terenu ugostiti Dravu iz Terezinog Polja koja je također odlično ušla u sezonu i upisala dvije ligaške pobjede, dok će vukosavljevačka Mladost nakon poraza i pobjede u prvih 180 ligaških minuta gostovati kod Kladara koje su se ponovno uključile u natjecanje.

Graničar iz Okrugljače na svom će terenu ugostiti Omladinac iz Korije, a u Dugom Selu Lukačkom sastat će se još jedni ligaški konkurenti, Sloga i Croatija iz Grabrovnice.

Sladojevačka Slavonija otputovat će u Orahovicu s ulogom favorita na noge Papuku, zanimljivo bi moglo biti u Gornjem Miholjcu gdje će domaćini pokušati doći do pobjede protiv Munje, te u Bakiću gdje je Mladost domaćin Orešcu.

DOŠK iz Dolaca nastavak natjecanja tražit će u Donjim Meljanima, josipovački Dinamo u Novkima, a Standard kod Podravca u Sopju.

Sve utakmice igraju se u isto vrijeme, u 17:30 sati.

RASPORED

Sveti Đurađ – Podgorje
Gradina – Borova
Stara Brezovica – Drava
Kladare – Mladost (V)
Graničar – Omladinac
Sloga – Croatia
Papuk Osječko 1664 – Slavonija
Miholjac – Munja
Mladost (B) – Orešac
Meljani – DOŠK
Slavonac – Dinamo (J)
Podravac (S) – Standard

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content