PREMIJER ŽNL Sloga, Dinamo (KD) i Bratstvo upisali nove pobjede: Voćin svladao No Limit TVIN

Sloga iz Zdenaca došla je do druge pobjede u nizu, a rezultatom 4:0 svladala je Zrinski u Novoj Bukovici. Strijelci za goste bili su Dominik Bogati u prvom te Antonio Babec, Matija Bubaš i Danijel Zebec u nastavku utakmice.

Drugu pobjedu upisao je i Dinamo iz Kapele Dvora pobijedivši Rezovac na Laništu 3:1. Gosti su poveli početkom drugog dijela utakmice pogotkom Renea Prugovečkog iz voleja. Na 1:1 poravnao je Ivan Pilinger iz lukavo izvedenog slobodnog udarca. Goste ponovno u prednost dovodi Slaven Marković s bijele točke, dok je konačnih 3:1 za goste postavio mladi Dominik Sabol u posljednjoj minuti utakmice.

U Crncu su u prvom dijelu mreže također mirovale. U nastavku igre Josip Čoklo dovodi Bratstvo iz Gornjeg Bazja u prednost. Iskusni Ivan Vuković poravnao je rezultat na 1:1, a pobjedu gostima od 3:1 donijeli su svojim zgodicima Marijan Holec i Antonio Paulović.

Brazilac Souza Santos Kaila u sedmoj minuti s bijele točke doveo je Voćin u prednost od 1:0 u susretu s No Limit TVIN-om. Leonnardo Alavanja poravnao je rezultat na 1:1. Drugi Brazilac u ljubičastom dresu, Andrew De Souza Medeiros, s dva svoja zgoditaka osigurava domaćoj momčadi pobjedu. Konačnih 3:2 postavio je Franko Kožnjak u 75. minuti.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content