LOUD FEST – Uz TBF je Slatina spremna za eksploziju glazbe i zabave

Ovogodišnji LOUD FEST donosi nezaboravnu večer vrhunske glazbe u Slatini, s glavnim nastupom legendarnog splitskog sastava TBF. Održava se 24. kolovoza na Betonskom igralištu, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Slatina, 24. kolovoza 2024. – Udruga mladih Krik Slatina u suradnji s Turističkom zajednicom grada Slatine, Gradom Slatinom i Virovitičko-podravskom županijom s velikim uzbuđenjem najavljuje treće izdanje LOUD FEST-a, festivala koji postavlja nove standarde za glazbenu scenu u Slatini. Ove subote, 24. kolovoza 2024., Betonsko igralište, poznato kao Staroškolsko igralište, pretvorit će se u epicentar vrhunske zabave i energičnih ritmova, s početkom u 19:00 sati. Ulaz je slobodan za sve – samo dođite i uživajte u najglasnijem događaju godine!

ŠTO VAS OČEKUJE NA LOUD FESTU?

Pripremite se za večer prepunu neponovljive atmosfere, gdje se ples, smijeh i strast prema glazbi stapaju u nezaboravno iskustvo. Na ovogodišnjem LOUD FEST-u, osim vrhunskih nastupa, posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi hrane i pića te kupiti festivalske majice koje će vas podsjećati na ovu jedinstvenu večer.

GLAZBENI SPEKTAKL:

Bendovi garantiraju glazbeni spektakl koji se ne propušta:

· Gradske Bitange – Valpovački alternativni rock bend koji svojim zaraznim melodijama osvaja publiku još od 2018. godine. Pripremite se za energičan nastup koji će vas dignuti na noge!

· Merrow – Osječki post-metal bend koji donosi moćnu kombinaciju intenzivnih rifova i melodičnih refrena. Očekuje vas prava glazbena vožnja koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

· Revelator – Novi osječki progresivni rock/metal bend koji obećava osvježavajući zvuk i nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje žestokih ritmova.

· Mad Foxx – Lokalni heroji iz Slatine koji će svojim funky, blues i hard rock zvukom zagrijati atmosferu do usijanja. Sa članovima iz legendarnih Kritične Mase i The Muddy Breakdowna, Mad Foxx će vas osvojiti svojom energijom i talentom.

· Šarena pojava – Dobro poznati rap/rock bend iz Siska vraća se u Slatinu s još moćnijim nastupom. Njihova eksplozivna mješavina žanrova garantirano će podići adrenalin kod svakog posjetitelja.

· TBF (The Beat Fleet) – Po prvi puta u Slatini! Ovaj legendarni splitski sastav poznat po jedinstvenom spoju hip hopa, funka i dalmatinske kulture, donosi pravi glazbeni spektakl. Pripremite se za nastup koji ćete dugo pamtiti!

AFTER PARTY ZA PAMĆENJE:

Kada se reflektori ugase, zabava tek počinje! Lounge bar NINO Slatina domaćin je službenog after partyja, gdje će DJ Mario vrtiti hitove do ranih jutarnjih sati.

Dođite i postanite dio festivala koji Slatinu stavlja na kartu značajnijih glazbenih događanja u regiji. LOUD FEST obećava noć koju nećete zaboraviti – glasnu, energičnu i prepunu pozitivne atmosfere.

(icv.hr, Marija Pongračić; Udruga mladih KRIK Slatina)

1x1 LOUD FEST 2024

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content