2. ŽNL ZAPAD Kladare ponovno u igri: Plavi traže ekspresni povratak u prvu ligu, u Gradini i Okrugljači igraju se “reprize” posljednjeg prošlosezonskog kola

Ovog vikenda na terene se vraćaju nogometaši u drugim županijskim nogometnim ligama.

Plavi iz Jugovog Polja, koji su prošle godine igrali viši rang, pokušat će se ekspresno vratiti u 1. ŽNL. Prva prepreka na tom putu bit će im Otrovanec koji će nastojati ostvariti bolje rezultate u odnosu na prošlogodišnje kada su završili na pretposljednjem mjestu ligaške ljestvice, odnosno posljednjem ako se u obzir uzme činjenica da je Brana odigrala samo jesenski dio sezone te je bila deveta.

Zanimljiv dvoboj mogao bi se gledati u Gradini gdje se sastaju istoimena domaća momčad i Bušetina 1947. Prošle sezone obje su momčadi osvojile isti broj bodova, a u posljednjem kolu, upravo na terenu u Gradini, Bušetina je bila uspješnija te je u golijadi slavila s 5:3 i to nakon preokreta u drugom dijelu utakmice. 

ŠN Graničar Okrugljača i Stara Brezovica također su se susreli u posljednjem prošlosezonskom kolu, a uvjerljiva je bila domaća momčad koja je tada slavila s 5:1. Iste momčadi snage će odmjeriti sutra, a preostaje za vidjeti hoće li Stara Brezovica uspjeti uzvratiti i osvojiti prve bodove.

Momčad Kladara prošle godine nije sudjelovala u natjecanju, no od nove sezone seniorska momčad ponovno je u pogonu. Ligaško natjecanje otvaraju na gostujućem terenu, protiv Turnašice, a iako bi domaća momčad trebala imati ulogu blagog favorita, Kladare su u Kup utakmicama pokazala da imaju momčad koja bi mogla ostvariti dobar rezultat.

Sve utakmice prvog kola 2. ŽNL Zapad igraju se sutra u 17:30 sati.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content