Doznačen drugi dio sredstava za rad sportskih klubova grada Orahovice

Na zahtjev Zajednice športskih udruga grada Orahovice, Grad Orahovica na vrijeme je doznačio drugi dio sredstava za redovan rad sportskih klubova u 2024. godini. Zajednica je obavijestila sve klubove da dostave zahtjeve za dodjelu sredstava i donijela nekoliko zaključaka.

-Po primitku zahtjeva Zajednica je doznačila sredstva svim klubovima, osim Tenis klubu Orahovica koji nije dostavio zahtjev jer je u fazi promjene žiro računa kod druge poslovne banke i Školi nogometa Orahovica koji su dostavili zahtjev za dodjelu prvog i drugog dijela sredstava, ali se još uvijek nisu odazvali pozivu na potpis Ugovora sa Zajednicom o korištenju sredstava – kaže predsjednik ZŠU grada Orahovice Antun Grabovac.

Predsjednik Grahovac naglašava kako je od predviđenih sredstava za rad Zajednice iz gradskog Proračuna do kraja godine preostao još drugi dio sredstava pričuve u iznosu od 6.967,94 eura.

-Ova sredstva sukladno kriterijima i mjerilima koristit će klubovi koji su u natjecanje tijekom godine prijavili nove selekcije, a to je Škola nogometa Orahovica te za školovanje stručnih kadrova – trenera za što je zahtjev već podnio Kuglački klub Orahovica, a najavio je i ŽRK Orahovica. Ova sredstva namijenjena su i za druge izvanredne troškove klubova i rad Zajednice – zaključio je Grabovac.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content