TRANSFER ZONA Iskusni lisac Zdenko Lončarek i mladi Renato Petričević novi igrači Borove

Županijski nogometni prvoligaš Borova odlično je startao u novu sezonu. Proteklog vikenda momčad Marija Tole slavila je na domaćem travnjaku protiv Orešca s visokih 12:3, a prvo ime susreta bio je Ivan Ibriks koji je gostujuću mrežu zatresao šest puta. Tri pogotka upisao je Darko Obžetić, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Drago Kozlinger, Dominik Hodak i Roberto Meseš. Ovog vikenda Borova će dodatno pojačana na gostovanje u Dugo Selo Lukačko jer su vjernost ovom klubu potpisali Zdenko Lončarek (39) i Renato Petričević (20).

O Lončareku ne treba puno govoriti. Bogato nogometno iskustvo skupio je igrajući za Kamen Ingrad, Croatiju iz Sesveta, Slatinu, Suhopolje, Eisenstadt, Podravac iz Podravske Moslavine, Croatiju iz Grabrovnice, Kalinovac, Viljevo, Prugovac, Podravac iz Sopja i Standard iz Nove Šarovke. U Borovu je prešao iz redova premijerligaša Suhopolja.

Petričević je započeo u Virovitici, a dosad je još nosio dresove Rezovca i virovitičkog No Limit TVIN-a iz kojeg je došao u Borovu.

(www.icv.hr, foto: NK Borova)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content