Bogat sadržaj trećeg vikenda Summer Cock festivala u Đurđevcu: Bloger Krule u atriju, ribička noć na Separaciji i Dergez Obiteljski dan u Boriku

TZ grada Đurđevca i trećeg vikenda u sklopu Summer Cock Festivala nudi obilje zabavnih, gastronomskih i glazbenih sadržaja u kojima će moći uživati svi željni ljetne zabave i opuštanja.

Već u petak, 23. kolovoza, upravo to će ponuditi, u atriju utvrde Stari grad satiričar Bloger Krule. Svojim zdravim, britkim humorom na Kruletov način u Stand up nastupu pod nazivom ”Od prvog do prvog” Krule će uz ponudu pivnice i restorana Starog grada, biti najbolja zabava na početak vikenda.

Subota, 24. kolovoza, rezervirana je za Ribičku noć na jezeru Separacija, koja počinje u 20 sati te nudi zabavu uz Band Mladi i degustaciju pečene ribe po promotivnim cijenama u organizaciji Rekreativne udruge Podravina.

U nedjelju, 25. kolovoza, u Park šumi Borik u Đurđevcu svi mališani moći će skakati na napuhancima raznih boja i oblika, pokazivati svoje umjetničke vještine na kreativnim radionicama i sudjelovati u raznim natjecateljskim igrama s članovima svoje obitelji. Oni najbolji i najspretniji, osvojit će super poklon pakete naših partnera dok u večernjim satima slijedi ugodno smještanje na dekice uz projekciju crtića Pustolovina bubamare i crnog mačka.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content