KUD Đurđenovac poziva djecu na natjecanje u starim sportovima: Pridružite se događaju koji spaja tradiciju i zabavu

Kulturno – umjetničko društvo Đurđenovac organizira zanimljiv događaj za najmlađe. Naime, u subotu, 7. rujna, u Đurđenovcu će se održat dječje igre u starim sportovima.

Događaj je namijenjen svim udrugama koje okupljaju djecu, a održat će se na stadionu NK Đurđenovac s početkom u 13 sati. Natjecanje je podijeljeno u dvije dobne kategorije: za djecu od prvog do četvrtog razreda te za djecu od petog do osmog razreda osnovne škole.

Program obuhvaća pet zanimljivih disciplina: bacanje potkove, bacanje karika, gađanje kozane, skakanje u vreći i pikado.

-Ove tradicionalne igre pružit će djeci priliku da se okušaju u vještinama koje su nekad bile sastavni dio svakodnevice, a danas predstavljaju priliku za druženje. Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovom jedinstvenom događaju koji spaja tradiciju i zabavu za najmlađe – kažu organizatori.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu najkasnije do nedjelje, 1. rujna. Prijave se mogu izvršiti kontaktiranjem predsjednice KUD-a, Vesne Hrnjak, na broj mobitela 099 839 4011.

(www.icv.hr, KUD Đurđenovac)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content