ROKOVO 2024. Kristijan Petrinić dvostruki pobjednik ovogodišnjeg turnira: Slavio u singlu te u paru sa Sašom Felendešom

Tijekom proteklog vikenda na teniskim terenima ŠD TVIN odigrano je novo izdanje županijskog teniskog turnira “Rokovo 2024.” u singlu i parovima, dok su finalni dvoboji odigrani jučer u poslijepodnevnim satima.

U pojedinačnoj konkurenciji prošlogodišnji naslov obranio je Kristijan Petrinić koji je slavio protiv Ivana Obradovića sa 6:2, 6:2, a Petrinić je tituli u singlu dodao i naslov u parovima sa Sašom Felendešom. Spomenuti dvojac u zanimljivom dvoboju slavio je protiv Dominika Sabolića i Jure Duvnjaka s 2:0 u setovima (7:5, 7:6).

Kako je istaknuo predsjednik Teniskog saveza Virovitičko-podravske županije Saša Felendeš, odaziv je i ove godine bio vrlo dobar, a ističe kako bi igrača sigurno bilo i više da su vremenski uvjeti bili povoljniji. Brojni gledatelji mogli su tako uživati u dobrim potezima, kako u finalnim dvobojima, tako i prvog dana natjecanja kada su natjecatelji na terenima bili od 8 pa sve do 22 sata.

– Imali smo 16 pojedinačnih natjecatelja i osam parova i zadovoljni smo odazivom s obzirom na vrućine koje su vladale prethodnih dana. Moram također naglasiti i velik broj posjetitelja koji su mogli uživati u dobrom tenisu i to nam je samo poticaj za naš daljnji rad- istaknuo je Felendeš.

Dodajmo i kako su pehare najboljima uručili predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin i ispred tvrtke TVIN Hrvoje Vampovac, vlasnik i direktor Concortea.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rajnović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content