PREMIJER ŽNL Uvjerljiva Mladost i Lukač 05: Sloga preokretom do pobjede, Kapelčani slomili otpor Crnca

Prvak Mladost na svom terenu u Čačincima došao je do uvjerljive pobjede nad Voćinom 7:1. Dvostruki strijelci bili su Marin Čavić i Matej Rukavina, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Marin Vratković, Stipe Čavić i Nikola Krmpotić. Jedini pogodak za goste postigao je Josip Čović.

Mikleuš je poveo u Zdencima pogotkom Josipa Jančića, ali u drugom dijelu utakmice domaća Sloga s dva zgoditka Matije Bubaša te po jednim Antonija Babeca i Danijela Zebec dolazi do pobjede 4:1.

Lukač 05 je bez većih problema došao do pobjede nad Zrinskim u Novoj Bukovici od 5:0. Gosti su poveli zgoditkom Josipa Šoštara s bijele točke. Do odlaska na odmor domaću mrežu pogodio je još Stjepan Rajnović. U drugom dijelu gosti su postigli još tri pogotka. Strijelci su bili Mihael Šoštar, Stjepan Rajnović i Renato Košić.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru Dinamo je dugo lomio otpor ekipe Crnca. Domaća momčad povela je zgoditkom Mate Iličića u osmoj minuti. U 51. minuti zbog drugog žutog kartona teren je morao napustiti igrač Crnca Mario Jozić, što je Dominik Sambol materijalizirao drugim domaćim zgoditkom u 68. minuti za konačnih 2:0.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content