PREMIJER ŽNL Nova sezona počinje utakmicama u Virovitici i Gornjem Bazju, Ivan Mužar više nije trener Čačinčana

Utakmicama prvog kola 17. i 18. kolovoza počinje druga sezona Premijer županijske nogometne lige Virovitičko-podravske županije.

Prve dvije utakmice igraju se danas (subota) s početkom u 17:30 sati.

Na terenu Sportskog centra TVIN igra se susjedski gradski derbi u kojem će nova momčad u ligi No Limit TVIN ugostiti Rezovac. U domaćim redovima stavljaju oslonac na mlade igrače, dok u gostujućem sastavu igra niz kvalitetnih i iskusnih igrača. Na papiru gosti bi trebali imati prednost.

Na stadionu Školski vrt viceprvak Bratstvo domaćin je Dinamu iz Četekovca. Igrači trenera Elvisa Vinaka usprkos brojnim promjenama u igračkom kadru žele doći do tri boda, ali će i gosti pokušati doći do pozitivnog rezultata.

Četiri preostale utakmice igraju se u nedjelju, 18. kolovoza u 17:30 sati.

Dva dana uoči početka nove sezone došlo je do promjene na klupi prvaka. Seniorsku momčad Mladosti iz Čačinaca napustio je Ivan Mužar. Momčad će u nedjeljnoj utakmici voditi Saša Tir, dok klupska uprava užurbano traži novo rješenje za trenera seniorske momčadi. Mladost je favorit u ogledu s Voćinom, ali će gosti nastojati iskoristiti svaku pogrešku domaćih igrača i doći do pozitivnog rezultata.

Zrinski će u Novoj Bukovici ugostiti Lukač 05. U oba tabora došlo je do igračkih promjena. Dovedeni su kvalitetni igrači stoga gledatelje očekuje zanimljiva i neizvjesna utakmica.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru Dinamo je favorit u susretu s ekipom Crnca. Trener Mile Grdić i njegovi puleni planiraju osvajanje tri boda, dok će gosti u igri bez opterećenja pokušati doći do pozitivnog rezultata.

Dojučerašnji četvrtoligaš Sloga u Zdencima na svom Jelsinu planira osvajanje tri boda. Momčad je pojačana nizom kvalitetnih igrača, ali i gosti iz Mikleuša imaju puno širi igrački kadar nego to je to bio prošle sezone.

Do odgode utakmice prvog kola došlo je u Milanovcu gdje je domaći Sokol trebao zaigrati protiv Suhopolja.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva, ICV)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content