Poznati detalji teške prometne nesreće u Milanovcu u kojoj je automobil završio na boku, a putnica iz istog zadobila teške tjelesne ozljede

Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je detalje teške prometne nesreće koja se na križanju Vinogradskog puta i Ulice 30. svibnja u virovitičkom prigradskom naselju Milanovac dogodila u utorak, 13. kolovoza.

Naime, vozač teretnog vozila starosti 24 godine istim je sa sporedne ceste skrenuo u lijevo na cestu s prednošću prolaza, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način te oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 77-godišnji vozač.

Pri udaru prednjeg dijela teretnog vozila u desnu bočnu stranu osobnog automobila, isti je odbačen, a pritom je svojim prednjim dijelom udario u prednji lijevi dio osobnog automobila kojim je upravljao 41-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen pred križanjem radi propuštanja vozila.

Osobni automobil kojim je upravljao 77-godišnji vozač se nakon oba sudara prevrnuo na desnu bočnu stranu, a putnica u tom vozilu je pri tome zadobila teške tjelesne ozljede, dok je vozač zadobio lakše ozljede. Ostala dva vozila su ostala zaustavljena na kolniku, a vozači nisu nastradali, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content