Šest odlazaka i četiri dolaska u Pitomači: Evo tko su novi igrači u Presečanovoj momčadi

Luka Skoko, Fran Kožarić, Deni Hajdarević, Patrik Kvrgnjaš, Mate Tominac i Leon Šantek igrači su koji neće biti u rosteru trenera Ivana Presečana za novu sezonu 3. NL Sjever, no u Pitomaču su već sletjela i neka nova lica.

U plavom dresu u ligaškom će natjecanju zaigrati Eric Augusto Akassou koji je ljubiteljima nogometa s područja županije vjerovatno poznat iz vremena dok je tresao mreže za tada suhopoljskog četvrtoligaša. Eric Augusto, uz Suhopolje, do sada je nastupao za engleski Merdian VP, NK Donja Stubica i NK Tomislav Drnje, dok je prošlu sezonu bio igrač FC H&W Welders iz Irske.

U NK Pitomaču kao novo pojačanje stigao je Eduardo Conte Barreto, brazilac s talijanskim državljanstvom. Eduardo je do sada nastupao za talijaski CS Porta Romana te za NK Zagreb. 

Još jedno novo ime koje će Presečan imati na raspolaganju je i Liliam Jerome Robin, mladi igrač koji do sad nastupao za FC Balzan i FC Pieta Hotpspur, dok će dres Pitomače u novoj sezoni nositi i mladi Dinamovac Bojan Lukić. Naime, Lukić je svoje prve nogometne korake napravio u NK Petrova gora Vojnić te u NK Karlovac 1919 nakon čega prelazi u GNK Dinamo gdje je prošao sve nogometne kategorije. Dinamo ga je potom poslao na posudbu u zaprešički Inter, a zadnju sezonu Lukić je nastupao za austrijski SK Vorwarts Steyr.

(www.icv.hr, mra, NK Pitomača)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content