POČINJU PRIJAVE U Brlićima, Nazorima i COOR-u bit će zaposleno 30 pomoćnika u nastavi

U sklopu projekta “Korak u život jednakih mogućnosti – faza VII”, Grad Virovitica objavio je Javni poziv za prijavu kandidata za pomoćnike u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim školama kojima je Grad osnivač.

Pomoćnici u nastavi zaposlit će se kako slijedi:

– OŠ Vladimir Nazor (12 pomoćnika u nastavi)
– OŠ Ivana Brlić-Mažuranić (6 pomoćnika u nastavi)
– Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju (12 pomoćnika u nastavi).

S izabranim kandidatima škole će zaključiti ugovor o radu na određeno vrijeme za školsku godinu 2024./2025. Ugovor o radu zaključit će se po donošenju Odluke o financiranju Projekta bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda plus u okviru Operativnog program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2021.-2027.

Prijave s popratnom dokumentacijom podnose se poštom preporučeno na adresu: Grad Virovitica, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg kralja Zvonimira 1 33 000 Virovitica s naznakom: “Prijava za pomoćnika u nastavi”. Prijave se mogu predati i osobno u Pisarnicu Grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1 (prvi kat), 33000 Virovitica.

Rok za prijavu je osam dana od dana objave ovog Javnog poziva. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se uzeti u razmatranje. U slučaju nedovoljno prijavljenog broja kandidata ili povećanja broja pomoćnika tijekom školske godine ovaj javni poziv ostati će otvoren do daljnjega.

Projekt je u suradnji s Gradom Viroviticom i partnerima prijavila Razvojna agencija VTA, a javni poziv možete preuzeti OVDJE.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content