Rukometaši Viro Virovitice započeli s pripremama za povratničku sezonu u prvoligaškom društvu: Uskoro je u planu i prva prijateljska utakmica

U Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici sinoć su s pripremama za novu sezonu započeli rukometaši Viro Virovitice. Novi trener, dojučerašnji prvotimac Ivan Vrbančić, na prvom treningu na raspolaganju je imao 19 igrača, a nekolicina će se, zbog poslovnih obveza, priključiti idućih dana.

– Od prošle sezone u momčadi nije ostao samo Leon Dujmović, koji je zbog poslovnih obveza napustio rukomet, dok su svi ostali na treneru. Uz njih smo doveli nekoliko mladih igrača koji bi se trebali odlično uklopiti u našu ekipu- objasnio nam je predsjednik Zlarin Rončević.

Na prvom treningu bili su i domaći povratnik u rukomet Mihael Mežnarić koji igra na poziciji kružnog napadača, dva Slatinčana- lijevo krilo Bot, koji dolazi iz Orahovice, te vanjski igrač Zvonimir Bertić koji je sa Slatinom prošle dvije sezone igrao u prvoligaškom društvu. Iz Daruvara na treningu su bili kružni napadač i krilo Edi Bašek i vanjski igrač David Vacka, dok treći Daruvarčan, koji igra na pozicijama vanjskog igrača i lijevog krila- Sven Šilobodec, nije bio na treningu zbog poslovnih obveza.

Vodeći ljudi kuba u pregovorima su s još nekoliko igrača koji bi mogli doći u redove Viro Virovitice. Na prvom treningu obavljena su testiranja kako bi trener Vrbančić imao uvid u trenutne mogućnosti igrača.

– Prvi tjedan radit ćemo bez lopte, dok ćemo rukometne treninge pomalo uvoditi od idućeg tjedna. U pripremnom razdoblju planiramo ukupno 46 aktivnosti: prvu pripremnu utakmicu odigrat ćemo 16. kolovoza u Daruvaru s premijerligaškom momčadi Rudarom iz Ruda- o planu priprema rekao nam je Ivan Vrbančić.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content