Održana 23. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača: Evo o čemu se razgovaralo

Pod predsjedanjem predsjednika Općinskog vijeća Općine Pitomača Rikarda Bakana, i u prisutnosti većine općinskih vijećnika, jučer je održana 23. sjednica Općinskog vijeća.

Na sjednici, nakon aktualnog sata, redom su razmotreni i prihvaćeni polugodišnji izvještaji o izvršenju Proračuna Općine Pitomača i financijski izvještaji općinskih proračunskih korisnika (Dječji vrtić Potočnica, Centar za kulturu Drago Britvić, Knjižnica i čitaonica Pitomača).

Nakon prihvaćanja izvješća o radu Općinskog načelnika, donesena je procjena rizika od velikih nesreća za općinu Pitomača, dana prethodna suglasnost na potrebne izmjene Statuta i Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Potočnica, donesena odluka o davanju financijskog osiguranja u obliku bjanko zadužnice Ministarstvu demografije i useljeništva za sufinanciranje odobrenog projekta provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od 1. do 4. razreda osnovne škole te na kraju vrijednosno izmijenjena odluka o darovanju nekretnine Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači.

(pitomaca.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content