Nastavak ulaganja u Našički park: Predstavljena čistilica za održavanje prometnica, uskoro stiže i višenamjensko transportno vozilo

U Našičkom parku d.o.o. danas (četvrtak) je predstavljeno novo vozilo – čistilica za čišćenje prometnica. Vrijednost ovog ulaganja kojim će biti poboljšana usluga čišćenja i olakšan rad zaposlenicima je 64.000 eura, a za sljedeći tjedan najavljen je dolazak višenamjenskog transportnog vozila čija je vrijednost 97.000 eura.

Reorganizacijom do kvalitetnijeg pružanja usluga

Gradonačelnik Krešimir Kašuba naglasio je kako je ovo ujedno i prilika za predstavljanje novog direktora Dražena Mićana.

-Kako bi se djelatnosti kojima se ovo komunalno poduzeće s 85 zaposlenih bavi, podiglo na višu razinu, u tijeku je reorganizacija kojom će se unaprijediti postojeće, ali i dodati nove djelatnosti. Naime, Našički park će sugrađanima uskoro ponuditi nove usluge koje će pridonijeti kvaliteti života naših sugrađana kako u samom gradu tako i u prigradskim naseljima – izjavio je gradonačelnik.

Direktor Mićan rekao je kako je, uz sedam postojećih odjela, u formiranju i odjel niskogradnje te odjel uređenja okoliša u sklopu kojega bi građanima u ponudi trebala biti usluga uređenja vrtova te orezivanja voća i ukrasnog drveća.

Dražen Mićan pojasnio je da će novo komunalno vozilo koje stiže sljedeći tjedan, služiti za odvoz krupnog i bio otpada te plastike i papira čime će se unaprijediti usluga, ali i čistoća grada i prigradskih naselja. Napomenuo je kako će građanima biti osobno dostupan kako bi se eventualni problemi i potrebe riješili na obostrano zadovoljstvo i u što kraćem roku te kako bi grad Našice i dalje bio najljepši mali grad u Hrvatskoj.

(www.nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content