Orahovčanin David Kalem pozvan u hrvatsku nogometnu reprezentaciju do 17 godina

Na adresu NK Osijeka stigla su tri poziva za U-17 hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je potpisao glavni instruktor Petar Krpan. Među ta tri poziva jedan je i za Orahovčanina Davida Kalema. 

Nakon Danijela Pranjića, Tanje Maričić, Martine Šalek i Lee Maričić u nogometu, Marije Popović i Tomislava Broža u rukometu, sjajni lijevi branič Osijeka David Kalem zasluženo je pozvan u kockasti dres.

– Ne mogu opisati koliko sam sretan i uzbuđen. Ovo je ostvarenje sna, zaigrati za hrvatsku reprezentaciji najveći je cilj koji netko može imati kada se počne baviti sportom. Dat ću sve od sebe da opravdam ovaj poziv– rekao je sretni Kalem.

Reprezentativci će se okupiti na stadionu Maksimir u Zagrebu, a potom idu na Ljetni kamp u Ludbreg koji će trajati od 14. do 23. kolovoza. Ogroman je ovo uspjeh za ovog iznimno talentiranog sportaša i posebno vrijednog mladića koji svoj nogometni razvoj brusi u jednoj od najboljih hrvatskih nogometnih škola, onoj NK Osijeka.

– Jako smo ponosni na Davida i ovaj veliki uspjeh. David je jako marljiv i savjestan, puno radi na sebi i jako je željan uspjeha. Ovo mu je ogroman motiv da još više radi i pokaže sve svoje sposobnosti– rekao je ponosni Davidov otac Saša Kalem.

(www.icv.hr, vg, foto: NK Osijek)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content