Slavlje Čačinčana kontra Maksimira, Voćin svladao Mikleuš, poraz Lukačana u susretu s Ferdinandovcem

Nogometni ligaši jučer (nedjelja) su nastavili s odigravanjem pripremnih utakmica.

Podgorje je pobijedilo Bušetinu 1947. rezultatom 5:0. Dva zgoditka postigao je David Bukvić, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Tomislav Turnaj, Nikola Režonja i Martin Špoljarić.

Rezovac je bio bolji od Svetog Đurađa 4:2. Strijelci za domaću momčad bili su Domagoj Jendrašić, Luka Rajković, Antonio Klasić i Luka Šešet. Oba pogotka za goste postigao je Filip Filjak.

Drava iz Terezinog Polja uvjerljivo je svladala Mladost Nadu u Hrastovcu 7:1. Domaća momčad povela je pogotkom Predraga Petaka. U drugom dijelu gosti postižu čak sedam pogodaka. Strijelci su bili Patrik Kasumović, Elvis Klaus, Karlo Biondić, Leon Viljevac, Ante Gradinjan, Ivan Viljevac i Nikola Pecolaj.

Voćin je svladao Mikleuš 3:1. Strijelci za Voćin bili su Kristijan Gusić i Franjo Tunić iz igre te Ivan Čović s bijele točke. Jedini pogodak za Mikleuš postigao je Hrvoje Ibričić.

Momčad Crnca je nadjačala DOŠK u Dolcima 3:0. Dva pogotka postigao je Nikola Tomić, dok je jednom precizan bio Dominik Kapetanović.

U 21. memorijalnoj utakmici “Marijan Biondić – Švabo” Mladost je u Čačincima bila bolja od Maksimira 3:2. Hat-trick za domaću momčad je postigao Florijan Rupčić.

Ferdinandovac je pobijedio Lukač 05 na njegovom terenu 4:1. Jedini zgoditak za domaću momčad postigao je David Željko Mihelčić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content