CK Slatina: Još jedna godina ljetovanja na Čiovu u kampu Crvenog križa Solin

Jučer (četvrtak) je završeno ljetovanje za 49 osoba, učenika, raseljenih osoba iz Ukrajine i starijih osoba slatinskog kraja, na otoku Čiovu u kampu Crvenog križa Solin u Okrugu Gornjem.

– Kao i svih godina do sada, sudionici su imali bogat i zanimljiv program uz puno kupanja u moru, druženja i izleta. Po grupama smo posjetili špilju Vranjača, Solin, Trogir, a neki su bili i na Bačvicama. U kampu smo proveli već tradicionalni „vodeni rat na našem otoku“ i izbor za miss i mistera u više kategorija.

Zahvaljujemo svim djelatnicima CK Solin na iskazanoj potpori i prijateljstvu, našoj kuharici Julky, vozaču Šimi, DJ-u Luki, Vlatki i Klementini i svim našim „morskim ljudima“ koji u neprekidnom nizu od 1997. imaju povjerenje u CK Slatina. U tih 27 godina u 45 smjena ukupno je 3.200 osoba boravilo na Jadranu prvo na Visu, a zatim na Čiovu od 2006. godine.

Znak je to kontinuiteta našeg rada, ali i dobrih odnosa sa svim ostalim dionicima u ovom dugogodišnjem procesu na zadovoljstvo svih – rekao je ravnatelj CK Slatina Vladimir Jelenčić.

(icv.hr, adf; CK Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content