Ove godine očekuje nas još bogatiji i raznovrsniji program u povodu Dana općine Suhopolje

U povodu obilježavanja Dana općine Suhopolje, ove godine pripremljen je raznovrstan program. Na početku, 3. kolovoza, očekuju vas Vatrogasne igrice za djecu i Izložba malih vlakova u dvorcu Janković. Dan kasnije, 4. kolovoza, uživajte u Danu otvorenih vrata Streljačkog kluba „Mladost“, memorijalnom turniru „1. trener Stjepan Razum“ i ponovnoj Izložbi malih vlakova.

U srijedu, 7. kolovoza bit će održana prijateljska nogometna utakmica NK Suhopolje – NK Mladost Ždralovi. Slijedi Free Gym day 8. kolovoza u teretani BB Olymp. Petak, 9. kolovoza donosi Aleju slikovnica, te koncerte Enigma band i Mejaši. U subotu, 10. kolovoza, možete prisustvovati ispitu na divlju svinju, prijateljskoj utakmici NK Suhopolje – NK Kalinovac i koncertima Band Mad Foxx i Opća Opasnost.

U nedjelju, 11. kolovoza bit će održan Kup u sportskom ribolovu, turnir u streljaštvu, natjecanje u kuhanju srnećeg paprikaša, folklorna večer i koncert Suhopoljskih tamburaša. Sljedeći dan, 12. kolovoza, bit će polaganje vijenaca i svečana sjednica Općinskog vijeća. 13. kolovoza donosi Dan otvorenih vrata Centra za posjetitelje Janković, demonstraciju Karate kluba „Mladost“ i otvaranje izložbe likovnog kluba „Paleta“.

U srijedu, 14. kolovoza, uživajte u reviji pasa, Vrtkaonici i koncertu Bonita band s prijateljima. U četvrtak, 15. kolovoza, možete posjetiti izložbu oldtimer vozila, sudjelovati u svetoj misi i uživati u koncertima Gašo bend i Katarina. Završava se s Grofovim kupom na stadionu NK Suhopolje, koji se održava 16., 17. i 18. kolovoza.

(icv.hr)

plakat dani opcine Suhopolje page 0001 Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content