Na pripremnim utakmicama u VPŽ prava golijada: U dvije utakmice palo deset golova

Nogometne momčadi na terenima Virovitičko-podravske županije jučer (srijeda) su odigrale dvije pripremne utakmice.

Županijski premijer ligaš Lukač 05 ugostio je susjednog županijskog prvoligaša Slogu iz Dugog Sela Lukačkog. Obje momčadi bile su nekompletne, no gosti su imali širi igrački roster što im je omogućilo veće izmjene i odmor nogometaša tijekom utakmice.

Sloga je povela pogotkom Josipa Eršeka, no Luka Skupnjak s dva pogotka preokrenuo je rezultat u korist domaćina prije odlaska na odmor. U drugom dijelu, gostujući vratar Luka Mikac nehotično je pogodio vlastitu mrežu, čime je Lukač 05 poveo 3:1. Nakon nekoliko propuštenih prilika, gosti su smanjili na 3:2 drugim pogotkom Eršeka. Konačnih 4:2 svojim trećim pogotkom postavio je Skupnjak dvije minute prije kraja utakmice.

Trećeligaš Pitomača na svom Gmanju ugostila je mladu momčad drugoligaša Mladosti iz Ždralova. Igrači trenera Ivana Presečana poveli su zgodicima Mateja Babića u drugoj i 33. minuti. Nekoliko minuta prije odlaska na odmor, Luka Martić smanjio je domaću prednost na 2:1. Dvije minute prije kraja utakmice, gosti iz Ždralova došli su do konačnih 2:2.

(icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content