Oživio stadion Kurija u Kapela Dvoru: Nogometaši Dinama počeli pripreme za novu sezonu

Vremenske prilike išle su jučer (ponedjeljak) na ruku nogometašima županijskog premijerligaša Dinama iz Kapele Dvora. Uoči prvog ovosezonskog treninga pala je jaka kiša, koja je amortizirala sparinu. To je olakšalo odrađivanje treninga na stadionu Kurija.

Treneru Mili Grdiću, nakon individualnog rada, na prvi zajednički trening odazvala se većina igrača na koje računa u novoj sezoni. Dio igrača, koji se zbog drugih obveza nije mogao priključiti treninzima radit će individualno, kako bi se kasnije lakše uključio u trenažni proces.

Nogometaši su bez većih problema odrađivali postavljene zadatke pokazavši da se žele kvalitetno pripremiti za natjecanje.

Kako nije preostalo puno vremena do početka natjecateljske sezone, igrače očekuju intenzivni treninzi i nekoliko pripremnih utakmica. U nedjelju, 28. srpnja momčad Dinama sudjelovat će na Memorijalnom turniru Bukvić – Kučan na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, gdje će još igrati momčadi Virovitice, Zrinskog iz Nove Bukovice i domaće Bratstvo. Sedam dana kasnije dogovorena je utakmica s Bratstvom, dok će posljednju provjeru nogometaši Dinama imati s ekipom Rezovca.

Uz treninge, krenuli su dodatni radovi na uređenju stadionskog kompleksa, čime će igračima i navijačima biti ugodnije za vrijeme treninga i utakmica.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content