Općina Donja Motičina učenicima sufinancira kupnju radnih bilježnica

Općina Donja Motičina i ove godine sufinancira kupnju radnih bilježnica za učenike. Sufinanciranje troškova iznosi 70,00 EUR po učeniku u obliku bona. Roditelji ili skrbnici koji žele ostvariti pravo na sufinanciranje trebaju podnijeti zahtjev Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Donja Motičina.

Za podnošenje zahtjeva potrebno je priložiti:
– dokaz o prebivalištu, odnosno obostranu presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu ne starije od 6 mjeseci za jednog roditelja ili skrbnika.

Zahtjev za sufinanciranje, zajedno s potrebnom dokumentacijom i preuzimanjem bona, podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Donja Motičina, na adresi Matije Gupca 62 A, Donja Motičina, u periodu od 22. srpnja 2024. do 26. srpnja 2024. godine, od 8:00 do 14:00 sati (pauza je od 10:30 do 11:00 sati).

U slučaju da roditelj ili skrbnik ne može doći u predviđeno vrijeme, može se dogovoriti novi termin putem telefona na broj: 031/606-116.

Popunjeni i potpisani bonovi mogu se iskoristiti u knjižari i papirnici Pin, na adresi Kralja Tomislava 2, 31500 Našice, gdje će se preuzeti radne bilježnice.

(icv.hr, JUOO Donja Motičina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content