U nedjeljnim pripremnim utakmicama izuzetno raspoloženi napadači Lukača 05 i Borove

Nogometni ligaši s područja VPŽ nastavili su jučer (nedjelja) s odigravanjem utakmica u sklopu priprema za novu sezonu.

Lukač 05 na svom terenu pokazao je svoju napadačku efikasnost u susretu s nekompletnom Mladosti iz Vukosavljevice. Gosti su doputovali bez vratara i nekoliko igrača što su iskoristili domaći igrači i došli do visoke pobjede 15:2. Četiri pogotka za domaću momčad postigao je Josip Šoštar. Po tri puta strijelci su bili Stjepan Rajnović i Luka Skupnjak. Dvostruki strijelci su bili Krešimir Pipić i Filip Škaro, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio David Željko Devčić. Oba zgoditaka za goste postigao je Mateo Nemčec.

Borova je pobijedila Bušetinu 1947. rezultatom 9:0. I ovdje gosti nisu bili kompletni jer su doputovali s deset igrača. Tri pogotka postigao je novi igrač Borove Renato Bosanac. Po dva puta precizni su bili Ivan Ibriks i Mateo Gegić, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Toni Bočiluk i Ivica Andrejić.

U Dolcima je domaći DOŠK pobijedio Seonu 2:1. Oba zgoditka za DOŠK postigao je Toni Sitar.

Županijski premijerligaš Sloga na svom Jelsinu u Zdencima izgubila je od FEŠK-a iz Feričanaca 1:0. U zanimljivoj utakmici obje momčad propustile su brojne prilike za zgoditke. Gosti su jednu svoju uspjeli realizirati i doći do minimalne pobjede.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content