Rokovo u Virovitici: Otputujte na tradicionalnu manifestaciju uz popust na željeznički prijevoz

U Virovitici će se od 14. do 17. kolovoza u organizaciji Grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice održavati manifestacija Rokovo. I ove godine posjetitelje očekuju četiri dana bogatog programa s poznatim imenima domaće glazbene scene. U Viroviticu dolaze Severina, Vesna Pisarović, Psihomodo pop i Gazde. Od drugih događanja vrijedno je za istaknuti tradicionalni Virovitički ulični festival, Viroveatica Food Fest, poznatu Virokreativu, sportska događanja, gastronomsku ponudu i ostalo.

Pozivamo vas da na Rokovo otputujete vlakom uz 40 % popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 13. do 18. kolovoza 2024. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Virovitica i natrag. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a poleđinu prijevozne karte ovjeriti pečatom organizatora. Karte se mogu ovjeriti na blagajni kolodvora Virovitica ili u Turističkom informativnom centru sa suvenirnicom u Dvorcu Pejačević.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Virovitica i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

(hzpp.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content